0897 999 133   |   charhouse@abv.bg

English   Česky   Русский 
 

 

 За Равда

Село Равда е малко китно курортно градче, разположено по Южното крайбрежие на Черно море, на 30 км. северно от областния гр. Бургас и съвсем близо до гр.Несебър и курортен комплекс Сл. Бряг.

Курортното селище е уютно, чисто и приветливо, приятно и спокойно за почивка, отдих и релакс.
Има множество заведения за хранене, магазини, пощенски клон, поликлиника, кметство, банка, рентакар, паркинги, автобусна спирка, увеселителни паркове, аквапарк.

Плажната ивица е достатъчно дълга и предлага голямо разнообразие от плажове.

Кратка история

След 1924 година в Равда се заселват бежанци от Егейска Македония, те са основно от Куфалово и Бозец, а няколко семейства са от Киркалово, Зорбатово, Баровица, Рамел, Пласничево, Кадиново и Вехти Пазар.

След демократичните промени Равда се превръща в популярна туристическа дестинация. Равда има развита инфраструктура, с много новопостроени хотели и добра плажна ивица.

Постоянен автобусен транспорт осигурява връзка на Равда с Бургас, Несебър и Слънчев бряг. Маршрутни таксита, минибусове и таксита се движат по един и същ маршрут. Частен воден транспорт до Бургас и Несебър може да се договори с лодкарите.

Равда може да предложи една наистина качествена почивка с много забавления, чист въздух и весело слънце, което ще ви зареди с енергията за още и още забавления.

Равда предлага великолепни плажове, които несъмнено ще превърнат вашата почивка в незабравима

 

Последвайте ни във Фейсбук

  Вижте на картата къде се намираме

 

Flag EU

Сайтът е изработен от Стефан Николов, Кометрон ЕООД

Web hosting: Wedos s.r.o. Česká republika

 © 2018 Всички права запазени

 

Контакти и резервации

Равда, България

Ул. Македония 4

+359 893 303 626+359 897 999 133

Email: charhouse@abv.bg